top of page

Samling i Inzell


En liten oppsummering fra den årlige treningssamlingen til Inzell. Troppen utgjorde i utgangspunktet 22, men Ingunn måtte melde pass på grunn av sykdom . Sykdom preget også flere av våre løpere under oppholdet, og værst gikk det utover Knut Andreas som havnet på sykehus og måtte gjennom en operasjon. Han er nå på bedringens vei, og ventes hjem i løpet av uken. En stor takk til Kia akademiet og Marnix som ordnet opp på alle mulige måter!!

Selv om samlingen ble noe "amputert " for flere av løperne, ble det allikevel gode økter på - og utenfor is. Glatt isflate og motiverte løpere, ga grobunn for bra trening.

Spesielt juniorjentene imponerte og sprengte noen grenser, i sitt treningsarbeid . Junior gutta, Guro og Marie har trent bra i sommer, og løperne er i positiv utvikling , noe som også gjenspeilet seg i "høy fart " testene. De gleder seg til å starte sesongen om snaue 14 dager . Jevnaker skøyter kan være stolte av skøyte ungdommen!! Dedikerte og trivelige ungdommer, mixet med ei godt sammensatt foreldregruppe , kan vi se tilbake på ei innholdsrik uke i vakre Inzell.

Hilsen Kristin.

På vegne av utøvere og foreldre rettes en stor takk til trener teamet vårt Knut Andreas, Odd Øystein og Kristin.

Dere gjør en fantastisk jobb for ungdommen vår!

Klikk her for å se bilder fra samlingen

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00 - 21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Tirsdag: 17.30 - 19.30

Lørdag: 12.00 - 16.00

Søndag: 12.00 - 16.00

 

Åpningsstidene gjelder så lenge kunstisbanen er åpen.

Treningstider

Tirsdag  18.00-19.30

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.30

Aktiviteter med puck i er ikke tillatt mens det pågår trening.

bottom of page