top of page

Fin sesongavslutning for skøytegruppa

I underkant av 70 løpere, trenere og foresatte var i går samlet til sesongavslutning for skøytegruppa.

God sesong for skøytegruppa

Det har vært en veldig bra og innholdsrikt sesong å se tilbake på for skøytegruppa hvor vi har vært godt representert både nasjonalt og internasjonalt.

Den "røde klanen" har jevnt over vært den 3dje største deltagerklubben på terminløpene vi har deltatt på.

I landsmesterskapet stilte vi med 7 deltagere og Ole Magnus kunne titulere seg som landsmester på 500 meter, i tillegg fikk han med seg sølv og bronse. Amalie tok også sølv på 1500 meter.

Vi har fått fire nye kretsmestere (Ole Magnus, Henrik, Ingrid og Amalie) og satt 5 nye kretsrekorder denne sesongen. Magnus på 100000 i gutter junior a, Ole Magnus på 500 meter i klassen gutter 12 år og Amalie på 500, 1000 og 1500 meter i Jenter 14 år.

I norgescupen ledet Magnus sammenlagt helt frem til siste stevne hvor han måtte se seg slått av Kristian Ulekleiv fra Gjøvik.

Magnus, Martin, Håkon, Guro og Amalie har deltatt på NM, hvorav Magnus kunne reise hjem med sølv fra Junior NM.

Under Vikingløpet i Tønsberg kvalifiserte Kristine, Ole Magnus og Amalie seg til Vikingrace i Heerenveen. Amalie har kvalifisert seg og deltatt på 2 Landskamper i henholdsvis Erfurt og Bjugn

Så må vi ikke glemme alle de andre prestasjonene. Vi har denne sesongen hatt fremgang hos de fleste løperne, og mange personlige rekorder har det blitt.

I begynnelsen av mai sparkes ny sesong i gang. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Premier til alle

Tradisjon tro stiller Hadeland Glassverk med fine premier og det er premier til alle. Det være seg skøyteskole, aktive løpere og trenere.

Utmerkelser for nye kretsrekorder

Som representant for Oppland skøytekrets delte Tone ut utmerkelser til Magnus, Amalie og Ole Magnus som denne sesongen har satt nye kretsrekorder.

Magnus på for 10000 meter i gutter junior a, Ole Magnus på 500 meter i gutter 12 år og Amalie på 500, 1000 og 1500 meter i jenter 14 år.

Stipend fra Ballangruds minnefond

Ballangruds minnefond, representert av Jørn Didriksen og Beate Ruden var også tilstede av avslutningen. De hadde funnet 3 verdige kandidater som de ønsket å gi en liten påskjønnelse. Magnus for å ha knivet seg til sølv i norgescup'en etter å ha ledet sammenlagt helt frem til siste stevne. Han tok også sølv i Junior NM i Tromsø.

Ole Magnus for en jevn over bra sesong med mange gode plasseringer blant annet med gull, sølv og Bronse i landsmesterskapet, deltagelse i Vikingrace i Heerenveen og tittelen som kretsmester i Oppland skøytekrets.

Amalie også med en god sesong med mange gode plasseringer, uttak til to landskamper,Vikingrace i Heerenveen, kretsmester i Oppland skøytekrets, deltagelse i NM & sølv i landsmesterskapet.

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00 - 21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Tirsdag: 17.30 - 19.30

Lørdag: 12.00 - 16.00

Søndag: 12.00 - 16.00

 

Åpningsstidene gjelder så lenge kunstisbanen er åpen.

Treningstider

Tirsdag  18.00-19.30

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.30

Aktiviteter med puck i er ikke tillatt mens det pågår trening.

bottom of page