Treningskamerater samlet etter ei god treningsøkt


Her en gjeng skøytevenner og treningskamerater samlet til mat og moro etter ei god treningsøkt.

Kristian Vårvik , fra Trondhjem Skøyteklubb vil denne sesongen trene under Knut Andreas og resten av gjengen. Vi gleder oss til å få Kristian med på laget. Han er en positiv og treningsvillig gutt med bra holdninger, og allerede har funnet seg godt til rette. Kristian Ulekleiv fra Gjøvik og Region Innlandet er, og har vært endel av Jevnaker skøyters treningsgruppe på samlinger i Inzell de siste årene. Magnus og Sander er i full gang igjen etter et lengre sykdomsavbrekk. Guro og Marie har begge trent bra siden oppstarten i vår. Martin Emil trener bra, men har ikke helt bestemt seg for om han satser 100% neste sesong. Opptak i militæret frister også. Vi heier på Martin Emil uansett! hva han velger.

Håkon fortsetter fremgangen og syklet sammen med gjengen på bildet over 90 km onsdag. Flott å se hvordan han står på for å komme tilbake på skøytebanen. En inspirasjonskilde!!!

Stian Bergstrøm, avslutter imidlertid sin skøytekarriere for å gå på ingeniørstudier i Kongsberg . Vi ønsker Stian masse lykke til med studiene og håper å se han både på, og utenfor skøytebanen på Jevnaker Stadion.

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00-21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Stengt inntil videre pga Korona restriksjoner. 

 

Treningstider

Tirsdag  18.00-20.00

Onsdag  18.00-20.00 (klubbløp)

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.00

Søndag  10.00-11.00