Se hva kongen svarte da han ble invitert til skøyte-NM på Jevnaker


HURRA: Hans Majestet Kong Harald er nå på Lygna. Foto: Jørn Haakenstad

Arrangørene av NM allround skøyter på Jevnaker stadion, JIF Skøyter, har invitert kongefamilien til å være til stede under arrangementet 13. og 14. januar neste år. Nå har de fått svar fra Det Kongelige Slott.

– Det er foreløpig for tidlig å gi noe bestemt svar på om Kongefamilien vil ha anledning til å være til stede, og vi skal derfor få lov til å komme tilbake til saken, skriver rådgiver Heidi Thingelstad i en e-post til arrangørene.

Dersom forespørselen om kongelig deltakelse blir imøtekommet, vil det være Fylkesmannen i Oppland som er ansvarlig for koordinering av det endelige programmet for besøket.

Kong Harald var til stede på Hadeland i februar da NM på ski ble arrangert på Lygna. Han overvar to dager av mesterskapet, og deltok dessuten på en kongemiddag med inviterte gjester på Lygnasæter. (artikkel hentet fra Ringblad.no)

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00-21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Stengt inntil videre pga Korona restriksjoner. 

 

Treningstider

Tirsdag  18.00-20.00

Onsdag  18.00-20.00 (klubbløp)

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.00

Søndag  10.00-11.00