top of page

Ny ismaskin og sikringsputer gir et kjempeløft for drift av kunstisbanen

Overrekkelse av ny ismaskin og sikringsputer

De to nye investeringene på kunstisbanen skjer gjennom et samarbeid mellom Jevnaker kommune og Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal. På sesongens åpningsdag av kunstisbanen ble det gjennomført en overrekkelse av Sparebanstiftelsen og kommunens bidrag til anskaffelsen.

OVERREKKELSE: fra venstre: Kjetil Aasen (banksjef Sparebank 1 Jevnaker), Cato Berg (leder Jevnaker skøyter), Steinar Øiom (banemester Jevnaker kommune), Magnus Magnusen (leder Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal), Øyvind Norstrøm (kultursjef Jevnaker kommune) og Kenneth Brørby (baneansvarlig Jevnaker skøyter). Foto: Jevnaker skøyter

Ny ismaskin

Til denne sesongen kan vi glede oss over ny ismaskin.

Med en større og kraftigere maskin vil vi bruke betydelig mindre tid til preparering av banen. En ny maskin vil også bety mer driftsabilitet en det vi har vært vant til tidligere.

Ny ismaskin fra den Italienske leverandøren Engo

Nye sikringsputer

I tillegg vi glede oss over nye sikringsputer. Vi har brukt mye tid på dugnad for å kunne tilby tilfredsstillende sikkerhet på anlegget tideligere. Nye puter vil bli en helt ny hverdag for oss.

Viktig å bidra

Magnus Magnussen som er leder i sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal forteller at man har lange skøytetradisjoner på Jevnaker og at de er opptatt av i støtte opp under idretten og utvikling av anlegg.

Det er ikke ofte vi har slike mesterskap på Jevnaker, da må ting være i orden kan Magnussen fortelle.

NM Allround senior

Skøyte-NM går av stabelen helgen 12-14. Januar 2018. Vi er godt i gang med forberedelsene til stevnet kan stevneleder Cato Berg fortelle.

Vi trenger hjelp til å lage folkefest på stadion, og oppfordrer derfor lokalbefolkningen til å møte opp med norske flagg og kubjeller for å lage god gammeldags skøytestemning rundt banen.

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00 - 21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Tirsdag: 17.30 - 19.30

Lørdag: 12.00 - 16.00

Søndag: 12.00 - 16.00

 

Åpningsstidene gjelder så lenge kunstisbanen er åpen.

Treningstider

Tirsdag  18.00-19.30

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.30

Aktiviteter med puck i er ikke tillatt mens det pågår trening.

bottom of page