top of page

Mange deltok på åpen dag


Denne helgen ble det for første gang arrangert åpen dag på Jevnaker Kunstisbane. Arrangementet var et samarbeid mellom Jevnaker Kommune og skøyte-, curling- og hockeygruppene på Jevnaker.

Norges Bandyforbund var også tilstede med bandy-instruktører for å gi en innføring i bandysporten.

Hensikten med arrangementet var å vise frem det flotte anlegget vi er så heldige å ha på Jevnaker samt vise hvilket aktivitetstilbud som finnes per i dag. Dette for å bidra til å få til mest mulig aktivitet på isen.

Bra oppmøte

Selv om det var første dag med søndagsåpne butikker var det mange som valgte å finne frem skøytene å ta turen til stadion for å delta på de ulike aktivitetene og for å kose seg på isen.

Ønsker mer aktivitet på isen

Foreløpig er det skøytegruppa, hockeygruppa og curlinggruppa som har organisert aktivitetstilbud på Kunstisbanen, men det er plass til mere aktivitet. Anlegget er eksempelvis forberedt for bandy. Dette er er tilbud som er populært i nærliggende kommuner som også kan bli populært her på Jevnaker. Med et anlegg på 12000 kvadratmeter ogs åpningstider fra kl 1000-2100 er det mer en nok plass til alle som ønsker å være på isen.

Banen er gratis og åpen for alle

Kunstisbanen er et gratistilbud for alle som ønsker å gå på skøyter og ellers ha det gøy på isen. Anlegget har vært populært helt fra banen ble åpnet i 2012. Spesielt i helgene er det stor aktivitet på isen.

Siste års tellinger viser ca 17000 besøkende i løpet av sesongen, men det er plass til flere.

Banen er åpen alle dager fra kl 1000 til 2100. Selv om det er treninger enkelte dager er det fortsatt mulighet til å være på isen, men da uten puck av sikkerhetsmessige grunner.

I tilknytning til banen er det også varme-/skiftebu og åpen sportskafe hvor man kan gå inn og varme seg og kjøpe kakao, vafler, kaffe med mer.

Vi oppfordrer derfor til å finne frem skøytene å ta turen til Jevnaker Stadion!

Under kan dere se noen bilder fra dagens arrangement

CAPS TITLE

 Våre samarbeidspartnere:

Jevnaker Kunstisbane 

 

Åpningsstider

Man-fre 10.00 - 21.00

Lør-søn 11.00 - 21.00

 

Åpningsstider Sportskafe

Tirsdag: 17.30 - 19.30

Lørdag: 12.00 - 16.00

Søndag: 12.00 - 16.00

 

Åpningsstidene gjelder så lenge kunstisbanen er åpen.

Treningstider

Tirsdag  18.00-19.30

Torsdag 18.00-19.30

Lørdag   10.00-11.30

Aktiviteter med puck i er ikke tillatt mens det pågår trening.

bottom of page