top of page

Bra avslutning på Hamarlekene

Også andre og siste dag av Hamarlekene ble en bra dag for våre løpere.

Første pulje ble startet av våre yngste løpere Emma Beate, Ingrid, Oda Marie, Emma og Christoffer. Alle gikk gode løp og kunne notere seg fine tider fra skipet.

Michael går for første gang et stevne innendørs denne helgen og setter nye gode bestenoteringer.

Kristine går gode løp i jenter 11 år og blir til slutt nr 6 sammenlagt. Fine plasseringer ble det også for Ask Heine og Ole Martin med henholdsvis 9 og 13 plass sammenlagt i gutter 11 år.

I 12 års klassen ble det to nye distanseseiere og sammenlagtseier til Ole Magnus. Eskil og Vetle går også fort og får 5 og 7 plass sammenlagt.

Blant juniorene var det 1000 og 3000 som stod på programmet denne dagen.

På 1000 meteren er det flere som viser god fremgang, både Guro R, Ingunn, Henrik og Stian senker sine bestetider. Veldig bra også av Guro Ø og Hedda som begge havner rett bak sine bestetider. Amalie går også sterkt og vinner distansen med ny personlig rekord og også ny kretsrekord på distansen med tiden 1.28,11 (Amanda S Kjeldstad fra SSK Toten sin gamle rekord lød på 1.28,88).

Mentalt var det nok dagens siste distanse spesielt jentene gruet seg til.

Resultatmessig var det ingen grunn til det for på denne distansen ble det gått bra av samtlige løpere. Ingrid var en av de som gikk sin første 3000m og fullførte på sterke 5.35,45. Amalie var riktignok uheldig og falt på distansen, men kjemper seg til mål og vinner allikevel sammenlagt ette 4 distanser.

Siste pulje ble avsluttet av Stian som gikk et kanonløp og senket sin personlige rekord på 3000m med ytterligere 2 sekunder.

Dette har vært en topp helg for skøytegruppa!

Takk til alle for en super helg og gratulerer nok en gang til løpere og ikke minst trenere med flotte prestasjoner.