4 medaljer i Landsmesterskapet

Da er Landsmesterskapet 2016 sluttført og det er dags for en oppsummering.

Bergen har denne helgen vist seg fra sin beste side med alle typer vær.

Hurtig skiftende vært med sol, regn, sludd, haggel og regn har det vært, men allikevel har løperne hatt rimelig gode forhold under de ulike distansene.

Som arrangør har Fana klart å tilpasse startene slik at løperne i de ulike klassene har fått så like forhold som mulig.

Ole Magnus ble Landsmester på 500 meter, i tillegg fikk han Bronse på 1500 meter og sølv på 1000 meter. Amalie avsluttet også med sølv på 1000 meter etter 2 fjerdeplasser fattige 6 og 8 hundredeler bak pallen på 500 og 1500 meter.

Blant de øvrige guttene har Vetle og Eskil levert gode løp på alle sine distanser.

Eskil med 6 plass på 500, 7 plass på 1500 og 6 plass på 1000 meter.

Vetle med 8 plass på 500, 10 plass på 1500 og 8 plass på 1000 meter.

I jenteklassen ble det også gått veldig bra. Guro viser fortsatt stigende form og satt blant annet utepers med 6 sekunder på 1500m. Guro fikk 10 på 500 meter, 9, plass på 1500 og 9 på 1000.

Selv med en fot som kranglet, gikk Ingunn veldig gode løp. Hun fikk 11 plass på 500 meter, 10 plass på 1500 og 10 plass på 1000.

Ingrid går jevne og gode løp og kunne notere seg 14 plass på 500 m, 12 plass på 1500 og 14 plass på 1000m

Alt i alt har Jevnaker levert en solid laginnsats denne helgen. Det skal vi være stolte av! I tillegg har både ungdommer og voksne som vanlig hatt en trivelig tur med mye morro og sosialt samvær.