Landsmesterskapet 2017

Det er tid for å oppsummere årets Landsmesterskap.

Drammens skøyteklubb har stått for et flott mesterskap på Marienlyst stadion.

For Jevnaker sin del ble dette et litt amputert stevne.

Ole Martin Johansen og Kristine Sørslett måtte melde forfall i forkant av stevnet. For Amalie Berg og Ole Magnus Wego ble bare med 500 meteren da formen fortsatt ikke er på topp etter en lengre sykdomsperiode. Ole Magnus klarte allikevel å sikre bronse på distansen. Gratulerer med medaljen Ole Magnus!

Ingrid Marie Wego gikk inn til 13 plass på 5 meteren og 12 plass på 1000 meteren.

Tobias Berg gikk sine to beste løp utendørs og ble nr 9 både på 500 og 1000 meteren.

Ingun Myhre gikk som eneste løper denne helgen alle distansene. Hun fikk 9.plass på 500 meteren, 5. plass på 1500 meteren, 6. plass på 1000 meteren og 5. plass på 3000 meteren.

Vel gjennomført alle sammen, så satser vi på å komme enda sterkere tilbake neste år.